Skip to main content

Posts

Featured

MATRICULATION ? KEDAH ?

awkward hai and Assalamualaikum to all people out there and what i'm doing here? Wow i'm sitting in front of my laptop and typing something like dejavu. Wake me up guys . Wake me up( please make slow motion voice)

*breathing in*
*breathing out*

im willing to help and shares pengalaman aku as matriculation student (EX)
THIS IS SECOND POST YANG AKU TYPE ABOUT MATRIC!POST SEBELUMNI TAK TERSAVE SEBAB INTERNET LAMBAT THEN TERPADAM MACAM TU JA /T-T SOB SOB

Aku dulu awal-awal mintak matrik sebab kawan-kawan semua mintak and i have zero weh zero knowledge about matric padahal matric penang dekat gila dengan sekolah aku.Actually aku dapat je upu but korang kena fikir panjang

Faktor course,korang boleh bawak ke tak,macam aku,aku dapat diploma sains gunaan and its freakingggg kau kena hebat kimia and aku punya kimia dulu pun payah gila nak dapat lulus like tenggelam timbul,time spm je ok dik oiii

Kos tambang pergi balik,aku dapat uitm kuala pilah dekat negeri 9 and jauh sangat daripada …

Latest posts

Random talk

Review : freeman mask

6 kesilapan penjagaan wajah

D' Followers

D' Chatter