Skip to main content

Posts

Featured

Being spoil

Assalamualaikum, lepas struggle cari gambar untuk jadi modal untuk post kali ni, Ya Allah aku tak sangka gambar dalam phone aku mencecah 5k gais 5k, kurus jari aku scroll satu,satu untuk upload setiap satu gambar. Screenshot je mencecah 2 ribu, betula orang kata perempuan ni suka screenshot sebagai bukti untuk masa hadapan gituuu,so boys out there, watch out for this heart breaker! cumi cumi cumi cumi. Ajaibnya untuk post kalini,aku fikir tajuk dulu. Wow👏, satu pencapaian untuk seorang penulis yang biasanya menulis bersimpang siur namun kini aku ada hala tuju ya anak-anak sekalian,ibarat kau nak tuju satu destinasi tu guna waze la, inshaAllah tak tersesat macam post yang sebelum-sebelum ni. 
Post kalini aku letak banyak gambar sebab takut terpadam aku sayang gambar-gambar ni.🤞🏻 Maybe sapa yang follow aku dekat ig or twitter, ada gambar yang aku tak upload so it will be uploaded exclusively in my blog.😙

Being spoil? Thank you Allah for all this blessing. Allah give me extraordinar…

Latest posts

rindu

CARA PEMERIKSAAN KERETA UNTUK PERJALANAN JAUH

berleter (COMMON SENSE) Part 1

Favourite Blusher 2018 : ESSENCE MATT TOUCH BLUSH

MATRICULATION ? KEDAH ?

Random talk

Review : freeman mask

D' Followers

D' Chatter