Posts

Showing posts from October, 2012

Oh My SeJaRaH!!!

Image
Assalamualaikum.

dengan lafaz Bismillahirahmanirrahim maka dengan ini terciptalah sebuah blog karya yg teragung...di abad ini.(.wallalwei perasantan punya budakss)Allhamdullilah saya diberi kesempatan untuk merapu di sini...??
tengah dalam mood PAT errr "-".Subjek yang paling baik huhu

                                         SEJARAH!! Please be kind too me.. ok gambar chicken little di atas tu tak kaitan pun dengan tajuk kali ni  "-"


  George Santayana
"Those who cannot remember the past are condemned to repeat it"
lebih kurang macam tu lah..yg di katakan oleh orang putih ..iaitu George Santayana..
Sejarah atau dalam bahasa Arabnya Syajaratun yg membawa maksud pohon atau pokok,and salasilah riwayat and keterunan..k please take a note..kot kot la musuk exam...haha...
Sebenarnya,I think laaakan Sejarah ni agak subjek KILLER too me! sebenarnya this book can't kill  me..but its can make as sleeping pills??arrrrr those who can't sleep..."-"' …