9 days to go :-)

Dear victims of Peperiksaan Menengah Rendah aka PMR Candidates 2013,

I really hope you alls are stay alive and kicking.ok kita kecek melayu lah senang ..now aku baru sihat after seharian badan aku panas sangat gegilaa sekali -,- pandai tak aku berhiperbola ..kekeke ..tapi memang aku pon tak sangka boleh demam ..alahai dah la malam sebelum tu aku stay dekat asrama..haha get it Isma! badan tak sihat then gatai jugak nak tidoq dekat asrama.. then tidoq lambat weiii..dengan tak boleh tidor .macam nak keluar call nak balik time tu jugak! tetapi apakan daya untuk kaki ini melangkah.:_(selawat ,zikir ,selawat Thobibiyah semua dah baca..hmm jam dah nak dekat pukul 2 ..Aii esok dah nak kena bangun awal..asrama la katakan.Time tu jugak nak bermonolok laa,nak flash back segala bagai...aiyoo -_-

Pagi tu ada majlis penyampai Watikah Sekolah Berprestasi Tinggi (SBT SMKA Al-IRSHAD)
Then tusyen Pendidikan Islam
Petang Bahasa Ingeris
aku skip yg bahagian petang ..sebab demam semakin teruk :-(
balik terus pergi klinik..ahh guest what? aku sangat benci makan ubat!

But bila teringat lagi 9 hari je nak PMR..so kena jaga kesihatan k :-)





Lepas PMR kita ENJOY!!!!!! haha


Comments

D' Followers

D' Chatter

Popular Posts