ღ Happy Birthday Fitrah ღ





Dear FITRAH,
Aku minta maaf sangat-sangat sebab tak ingat birthday hang,sampaila hang kata hari ni hari special hang . But at the same time aku still blur -___- aku rasa bersalah sangat -sangat .So, aku harap hang boleh baca apa yang aku nak nyatakan dekat sini ,althought kita berbeza kelas but just think kenapa Allah eratkan persahabatan kita.

Fitrah, still remember time form 2 .Aku tak boleh buka pintu kelas 2 IR.Memang cuak TIME tu *gelap lagi kot -___-. And siapa yang selamatkan aku. HANG! time tu aku start kenal hang and dah rasa macam hang hero penyelamat aku.Haha .Walaupun ,hang tak kenal aku and aku pun tak kenal hang. Yeah,betapa Allah ingin mempertemukan kita.Believe me Fitrah setiap yang berlaku pasti ada Hikmahnya.



Sabda Rasulullah s.a.w. yang bermaksud : 
" Demi Allah yang jiwaku ditangannya !Tidaklah Allah memutuskan sesuatu ketentuan bagi seorang mukmin melainkan mengandungi kebaikan baginya. Dan tiadalah kebaikan itu kecuali bagi mukmin . Jika ia memperolehi kegembiraan dia berterima kasih bererti kebaikan baginya , dan jika ia ditimpa kesulitan dia bersabar bererti kebaikan baginya ".
( Riwayat Muslim )



Fitrah,every time kita spent days dekat sekolah, hang pun dah tau perangai baik  buruk aku, thanks weh because sudi jadi kawan aku even lebih banyak kekurangan yang aku ada .Segala nasihat hang kadang-kadang aku buat dekk jee..sorry ok.Kadang-kadang aku berkasar dengan hang even pasal benda kecik ja. Or aku bagi contoh yang tak baik untuk hang .Sorry sebab tak dapat jadi sahabat yang sempurna untuk hang .Tak dapat bagi kemewahan,keterkenalan..haha apakah? aku hanya mampu memberikan senyuman untuk hang.Hanya mampu mengengam tangan hang saat hang perlukan aku..Still remember,time hang runtuhkan mountain ABC dekat gerai at Kuala Kangsar , lepas tu baru aku boleh menikmati ais kacang yang awesome! k sekali lagi hang tolong aku -,-" .

To be honest, aku sayang hang weh! tapi aku taktau nak tunjukkan macam mana.
Sometimes Allah breaks our spirit to save our soul,Sometimes Allah breaks our heart to make us whole,Sometimes Allah allows pain so we can be stronger,Sometimes Allah takes everything so we can learn the value of everything He gave,Make plans but understand that we live by Allah 's grace.


Happy 15th Birthday on 29th October 2013.
May Allah Bless.Friendship forever.




Masterpiece : hope


Comments

The Fledgeling said…
wow so touching, nanti buat kt aku plak weh! lol. -conan yg tulis-
nurul ismahanim said…
haha,tak sangka conan baca blog aq..muahaha..In Shaa Allah ^^

D' Followers

D' Chatter

Popular Posts