Posts

Showing posts from November, 2013

ღ Happy Birthday Fitrah ღ

Image
Dear FITRAH,
Aku minta maaf sangat-sangat sebab tak ingat birthday hang,sampaila hang kata hari ni hari special hang . But at the same time aku still blur -___- aku rasa bersalah sangat -sangat .So, aku harap hang boleh baca apa yang aku nak nyatakan dekat sini ,althought kita berbeza kelas but just think kenapa Allah eratkan persahabatan kita.

Fitrah, still remember time form 2 .Aku tak boleh buka pintu kelas 2 IR.Memang cuak TIME tu *gelap lagi kot -___-. And siapa yang selamatkan aku. HANG! time tu aku start kenal hang and dah rasa macam hang hero penyelamat aku.Haha .Walaupun ,hang tak kenal aku and aku pun tak kenal hang. Yeah,betapa Allah ingin mempertemukan kita.Believe me Fitrah setiap yang berlaku pasti ada Hikmahnya.


Sabda Rasulullah s.a.w. yang bermaksud :  " Demi Allah yang jiwaku ditangannya !Tidaklah Allah memutuskan sesuatu ketentuan bagi seorang mukmin melainkan mengandungi kebaikan baginya. Dan tiadalah kebaikan itu kecuali bagi mukmin . Jika ia memperolehi kegembira…