La Tahzan

Segala puji bagi Allah, Tuhan semesta alam.Dialah yang Wujud, Kekal, Maha Besar, Maha Berkehendak, Maha Mengetahui, Maha Pemgampun dan Penyayang, Maha Pemurah dan Maha Berkuasa ke atas setiap hambanya.Ingin juga saya mulakan coretan ini dengan Selawat dan salam buat junjungan Nabi Muhammad SAW, permata para anbiya' dan penutup serta penghulu segala rasul.

Alhamdullillah berakhir sudah penantian result PMR 2013 .

*Ok aku dah malas nak formal :3*

ok,now lets ROCK! time ni boleh la nak enjoy,hangout,makan,tidur bla bla bla..naik form 4 sakit kot! haha *spoil mood betulkan aku ni*.Tapi malangnya aku masih belum selesai dengan tugasan tsk tsk. depa semua dah boleh enjoy lepas result .Aku terkontang kanting nak siapkan lagi 10 essay and NOTA SEJARAH! but aku dan lagi update blog kan? haha -,-" *poor me*

btw sapa tak sedih kan kalaw all friends yang rapat dengan aku dapat straight A's but aku? emm.Kalaw bab result ja mesti air mata aku senang jatuh..ahhh .Lepas dapat ja result aku pergi surau then terus balik.Ambil gambar ka apaka..aku tak amik tau .aishh jangan tiru sikap aku.Balik rumah ja, bertubi-tubi call..mak cik saudara laa bakal mak mertua laa.kekeke ..nenek saudara laa..saudara yang entah aku kenai or tak pon call..apek pasar pon,..k hyperbola jaa lebih .wkwkw *baling cekelat kat aku*

Balik tu duduk senyap-senyap dalam rumah :3 .Petang tu tengok bola..sambil nangis-nangis..haha *aku nak gelak guling-guling jaa kalau ingat balik*.Orang tengok bola kena serius .Aku tengok bola macam tengok cerita Korea babak hero nak mati.kena tikam ngan heroin.bahahaha then dia hidup balik sebab dia hero..Kalau hero mati habislah cerita.pfttt *angkat kad kuning*

Lama kelamaan ok laa sikit, mak aku bagi semangat then kawan-kawan..luv u all..muahaha.Emo betul aku--" then sambung buat homework yang bertimbun-timbun.


SMKA AL IRSHAD 119 9A.


Tahniah the VG Irshadian and Batch98 kerana cemerlang dalam PMR 2013 ^^Proud to be Batch98.

note : apa yang berlaku pasti ada hikmahnya.Yang baik itu semua dari ALLAH dan yang buruk itu kekhilafan maknusia itu sendiri,Walauapapun aku bersyukur dengan keputusan aku iaitu 8A. Alhamdulillah Ya Allah.^^


Comments

Syierah Fadzlie said…
what a nice blog you have there! done follow you, mind follow back?
Syierah Fadzlie said…
http://secretlittleheartlife.blogspot.com
Fatin Hazwani said…
cantik 9a yang diaorang buat tu. hihihi :)
Izzaty Azma said…
hehe. amek bhsa arab eh? akak tahun lepas pun dapat 8A 1B je. sedih tak hengat xD. btw, akak dah follow dah :))
nurul ismahanim said…
akak Izzaty Azma, samalah dengan kami .tsk tsk .Taktau lah nanti nak kena amik Bahasa Arab tinggi pulak -,-"

D' Followers

D' Chatter

Popular Posts