Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan

Mai dekat! Mai dekat! Ni segmen cari kawan, bukan segmen cari jodoh...hehe

Lately ni sally jarang blogwalking sebab sally dalam mood final exam...sebab tak nak hampakan korang...Sally buat satu segmen...sambil korang cari kawan, sally blogwalking...okay tak ni..?

http://sallysamsaiman.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan

Syarat-syaratnya:

  1. Follow blog Sally, Add To Circle Google+ Sally, Follow Twitter Sally dan Like Fanpage Sally
  2. Buat satu entry bertajuk Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan.
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen.
Segmen ini akan berlangsung dari  12/1/2014 sehingga 22/1/2014 (10pm)

2 orang blogger yang bertuah akan menerima hadiah saguhati (undian melalui random.org)

Comments

Dhiah said…
done follow..followback please from

http://unprivatediarytyping.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

dan jangan lupa join sekali

http://unprivatediarytyping.blogspot.com/2014/01/handphone-giveaway-by-syuhada1981com.html

kalau nak menang fon yang comell ! :) Thanks . Followback tau !
Budu Bilis said…
Singgah jelajah dari segmen yang sama :D http://dindamaisarra.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html
Ummialyaanas said…
salam tambah kenala dari segmen yang sama

http://ummialyaanas.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html
nana kimie said…
balas kunjungan:)
Aina Sofiah said…
done follow back =)

http://blogkusuperstar.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html
Yun Sing said…
Balas kunjungan :)
Ayu sukatiakula said…
singgah dari segmen yang sama

http://monwalktoremember.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html
unsecretostory said…
Folow dari segmen yang sama. Jemput datang site kita pulak ehh :)
Nur Shafiq said…
Saya berkunjung dari segmen yang sama :) Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan
ummiaisys said…
salam..dr segmen yg sama..terjah blog saya ye..

http://ummiaisys.blogspot.kr/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html
Hana Jalil said…
singgah sini dari segmen yang sama :)
Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan

Jom join GA Handphone yang menarik ni →
Handphone Giveaway by Syuhada1981.com
HAJAR said…
Jalan-jalan cari kawan, tambah kenalan.
Salam ukhwah dan selamat berkenalan. ^^

Dari segmen yang sama. -->http://aejarstories.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html
sha dhira said…
shad datang blogwalking dari segmen sama, follow sini ya, hehe..
http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html
Sally Samsaiman said…
Hai! Tuan punya segmen singgah jalan-jalan…sally follow kalau belum follow…kalau takde tu tandanya dah follow lama dah..hehehe… Jangan lupa jalan-jalan kat blog kawan-kawan lain ye… ^_^
Salam perkenalan daripada Sally Samsaiman
http://nayfatimahrasyid.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html
singgah n follow ;)
NASZ said…
Saya Nasz. Salam perkenalan. Saya singgah sini dari segmen yang sama.

Saya dah follow awak. Kalau sudi, followlah saya.

Jemput ke blog saya ye?

From,

Nasz

www.nasznadzeri.com

D' Followers

D' Chatter

Popular Posts