Posts

Showing posts from February, 2014

Havoc Valentimes

Image
Asslamualaikum, tau tak hari ni hari apa? Apakah xxxxx punya soalan..Hari Jumaat lerrrr.Ceh, harini 14 haribulan 2 so? so? lekaih, p check kalender -,- kan ada love then panah tengah-tengah tu kan..thats we call Velentimes Day . nak bagi hadiah ape ye?? nak jumpa dekat mane?? uhuuu kite tak siapakan hadiah lagi?? ok dan banyak lagi ayat yang "DOUBLE YUCKSSS" Mak Jemah dan Pak Jemah yang HAVOC SANGAT sibuk nak siapkan persiapan! yang mereka tahu hanya hari berkasih sayang? kan? what the heaven if korang ingat couple or "couple islamik" kononnya HALAL? pehhh

As my teacher saids, kalau takdak ilmu akan menjurus ke lembah kejahilan,and bila dah jahil akan jadi kufur dan seterusnya kafir! Perkataan havoc memang sesuai sangat dengan spisis  yang macam ni.. pergi cari apa maksud HAVOC dalam kamus..type ja dekat goggle mesti keluar.

KERJA RUMAH HARI INI
Cari apa maksud HAVOC :')

Nabi shallallahu ‘alaihi wa sallam katakan, “Barangsiapa yang menyerupai suatu kaum, maka dia t…

nomad-pindah randah

Image
Assalamualaikum, tak jawab dosa,jawab sayang "k gegeh disitu -m- " Harini kelas 4 Ibnu Rushd dah ada penghuni baru ,sebelum dia masuk kelas ,pakat reyuh macam ayam bertelur sebiji riuh sekampung . Pakat dok teka the new student akan masuk kelas mana.Kelas aku dah 28 plus pelajar baru,still jumlah pelajar yang paling sedikit kalau nak banding dengan kelas lain.

Dengar cerita another 7 student yang akan enter Irshad, jemput-jemput mai lah yee...harap-haraplah yang mai tu semua baik-baik , people can change, so selamat menikmati kemanisan tarbiah and ukuwah dekat Irshad . Mari kita sama-sama berjihad for SPM 2015 yeah..kita 1115 and Vigorous ^^

Yang dah meninggalkan Irshad,pon sama ok, jangan lupakan asal usul anda.."hahaha ayatt" Pagi tadi Fatini tanya..

Fatini : Kita tak dak pengawas lelaki ka?
Me : Kann Meon dah pindah... :3
Haha, bila ingat balik macam sedih jugak,

To Azli Farihah,

Kenapa hang tak bagitau aku kata nak pindah? aisshh kalau tau maybe aku nak join hang..pft…