Posts

Showing posts from April, 2014

crosscountry

Image
Assalamualaikum, fuhh syukur masih dapat bernafas.Allahmdulillah.Tak dak lagi aihh yang crosscountry mati. Walaupun kami "Osman" dapat no4 .Takpa.takpa.jangan cuak sangat.Itu bisa diatur yaa.waduh .waduh. kakiku bukan kakimu, terasa sangat sakit .ahhh ahhh aku tak dapat rasa kaki aku. Maklumlah aku lari pecut tanpa henti tau.Sebab tu la terlepas dekat belakang.Tapi sekurang-kurangnya aku dapat potong Adam!!! bahahaha Bangga tau, awal-awal tu dia dekat depan aku then aku pon jalan-jalan then potong dia tiba-tiba tanpa diduga dari belakang "kedepaq,kedepaq" sound effect bunyi orang lari, Adam potong aku. aishh tak leh jadi ni. So aku pun lari ala-ala hindustan kejar dia..hahaha sorry Adam :P

Actually dalam fikiran aku sedang tunggu seorang putera untuk tarik aku berlari dengan dia tapi wake up Isma ! berpijaklah di bumi yang nyata jangan terpijak taik lembu sudah.Tiap kali sampai ja check point mesti cikgu cakap

Sir : Nak dekat dah , lari sikittttttt jee lagi

Aku : Mema…