10 Days Challenge #DayFive


Assalmualaikum, ok i'm slowly dying right here sebab dah masuk 5 hari  berkurung dalam rumah.Dengan homework yang setinggi almari kebinet rumah Isma. *Tinggi ok* .Selalu ajak Puan Ibu pergi shopping tapi hampa T_T ngadap tv jeloh.

I'm starving for FOOD

Makanan .Semua suka makanan,Bila sebut makanan ahhh air liur meleleh *padahal baru lepas makan*.Kurus, semua nak kurus.Isma pun nak kurus *nak kurus macam lidi ka hapa?* .Teruskan dengan tajuk hari ini FOOOOOOOD ^_^

1.Ayam

Ayam berempah
Ayam! Isma memang hantu ayam! bukan sebarang ayam, ayam kampung,ayam bandar, tapi tak suka ayam gergasi sebab aku takut dengan dia. Dia gemok pastu suka kejar aku! Benci dia ok bye.Ayam dekat dm (dewan makan) dekat kantin (kantin) wahhh sedap. Kalau pergi nasi kandaq,ayam goreng wajib la bro.Pokoknyaa ayam semua sedaplah.pftt

2 : Tomyam


Semua pernah rasa kot tomyam so tak payah perkenalkan lagi. Bagus betul sapa yang pertama cipta resepi tomyam ni.Puan Ibu pun suka buat tomyam sedap wohh xD


3 : lupa la nama apa :3



Isma taktau nak panggil apa sebenarnya -,-" tapi benda makanan ni sedap dan manis ketika menoton tv,belajar walau dimana jua kita berada.

4 : Roti

dok promote roti mighty white pulak

Roti merupakan makanan harian apabila dah bosan makan nasi.Roti walaupun nampak macam makanan yang tak penting tapi dia telah banyak berjasa pada aku *kau ni kalau tak over boleh tak?* .Di kala lewat malam, apa yang aku makan..roti anak anak, roti, bukan roti canai,capati,nasi lemak tapi roti! *berapa banyak roti daaa*

5 : Ice cream

Mohon terliur 

cair di mulut *ahhhh

Please be mine FOREVER
DAPNYEEE *jilat screen*

Comments

D' Followers

D' Chatter

Popular Posts