Posts

Showing posts from October, 2014

Habis exam

Assalamualaikum,

 Hai, saya sedang mengakhiri hari-hari saya sebagai pelajar tingkatan 4 yang sudah tamat Peperiksaan Akhir Tahun.Masing-masing ada agenda tersendiri.Agenda yang paling koment sekali kawin? hah kawin? eh tak de maknek nyeee *Maafkan saya, ulang suara : Agenda yang paling koment sekali ialah study untuk tingkatan 5 pfttt


Habis amali bio

Pelajar contoh : *Pegang buku bio* Aku kena lebih memahami tajuk ni,kalau boleh berguru 10 hari 10 malam lagi afdhal.


Pelajar pintar : *Pegang nota* paham sikit-sikit je. SOALAN : How the process of respiration in the human Answer : Respiration happen bla bla bal bla bla bla bla bla bla
After exam---- Pelajar pintar : soalan 4 markah aku bagi 4 ja,malas lah bagi lebih,jawab pun ikut kepala ja.
                       Result : Kebabababababababaommmm A++++++++
                       Balik rumah main game -______________-


Pelajar yang IT : Aku tengok utube je study, buku rujukan ni tak payah,semak je. Dunia dah maju, download je dekat internet.Ni …