Posts

Showing posts from April, 2015

1.99 ye

Image
Assalamualaikum,and hai evelybody :) pftt cepat gila masa berlalu,duit pun makin ciput GST .Belajar punya hal so berkorban la wak T_T Nanti result teruk,jangan nak menagis di tepi gantang.Aku rasa macam nyawa-nyawa ikan ,my exam result SANGAT MENGECEWAKAN! seriusly .Dah nak masuk pertengahan tahun and now pihak sekolah dah start lancarkan perang saikologi dengan pelajar.

PK Hem : SPM menyumbang 60 peratus kepada band sekolah!Kamu lah penentunya...jika tidak SBT akan ditarik balik!

Cikgu Kaunseling : Bila orang tanya kita sekolah mana,biar kita mendabik dada,jangan tunduk malu sebab SBT kena tarik!

Pelajar SPM : (...................................)

Aku rasa semua nak yang terbaik,yang membezakan result bergantung kepada usaha masing-masing.Di mana ada kemahuan di situ ada Aone .Setakat ni batch SEVEN ELEVEN still mengungguli result SPM.Our senior waktu kita orang Form 1 *tepuk cikit*.I really hope that In Shaa Allah tahun ini kami akan mencapai taget sekolah! FIGHTING VG ! ILA MARDHAT…