1.99 ye

Assalamualaikum,and hai evelybody :) pftt cepat gila masa berlalu,duit pun makin ciput GST .Belajar punya hal so berkorban la wak T_T Nanti result teruk,jangan nak menagis di tepi gantang.Aku rasa macam nyawa-nyawa ikan ,my exam result SANGAT MENGECEWAKAN! seriusly .Dah nak masuk pertengahan tahun and now pihak sekolah dah start lancarkan perang saikologi dengan pelajar.

PK Hem : SPM menyumbang 60 peratus kepada band sekolah!Kamu lah penentunya...jika tidak SBT akan ditarik balik!

Cikgu Kaunseling : Bila orang tanya kita sekolah mana,biar kita mendabik dada,jangan tunduk malu sebab SBT kena tarik!

Pelajar SPM : (...................................)

Aku rasa semua nak yang terbaik,yang membezakan result bergantung kepada usaha masing-masing.Di mana ada kemahuan di situ ada Aone .Setakat ni batch SEVEN ELEVEN still mengungguli result SPM.Our senior waktu kita orang Form 1 *tepuk cikit*.I really hope that In Shaa Allah tahun ini kami akan mencapai taget sekolah! FIGHTING VG ! ILA MARDHATILLAH

Inginku membawa secibis kenangan
buat tatapan pengubat kerinduan
namun saban hari
kepahitan yang mendatang!
adakah kemanisan itu telah menghilang?

Buatmu teman,
kini aku semakin mengerti apa itu kematangan
dalam persahabtan
mana mungkin hati tidak terluka?
makin lama berteman
makin dalam luka itu
sehingga satu hari
luka itu bertukan menjadi air mata

Buatmu teman
aku berjanji,dalam persahabatan
aku takkan menyerah
bahkan mengalah
kerana bukan mudah
kita membina persahabatan
kerana persahabtan itu perlu pengorbanan .



Comments

Sally Samsaiman said…
cuba usaha lagi ye nanti...jgn cepat sgt mengaku kalah! :)
Dalila Samsudin said…
FIGHTING ! HEHEH :D
Alia Syuhada said…
kegagalan adalah permulaan kejayaan.. ckgu sy slalu ckp mcm ni.. :B gud luck ye akak..u can do it..
Isma Ismail said…
To: Sally Samsaiman
Thanks kak Sally,Inshaa Allah ^_^

To: Dalila Samsudin
;)

To: Alia Syuhada
Thanks Alia,hehee InshaAllah ;)
amie farhana said…
salam kenal , usaha okey selagi mampu naty menyesal tak usaha bersungguh
zahrenn na said…
fight for your spm ye dik!!! jangan jadi macam akak..huhuh

D' Followers

D' Chatter

Popular Posts