ikan kerapu

Assalamualaikum,
Lama kot aku membiar blog ni terbongkang.Iklan ubat kurus,ubat lentik dan bermacam jenis ubat memenuhi ruangan cbox -,- Aku sebagai pelajar tingkatan 5,sedang cuba menghargai setiap detik supaya lepas keluar sekolah bolehla nak sengeh sorang sorang kahkahkah 'aku tak gila'.Rasa macam masuk sangat kan pendahuluan dengan tajuk aku. asdfghjkwertyuixcvbnmwertyuidfghjvbnm

Dan minggu ni sangat pack aktiviti dekat sekolah.EXAM 2 MINGGU 1 HARI --->HARI SUKAN PEREMPUAN--->HARI GURU--->HARI SUKAN SEBENAR aka LELAKI + PERBARISAN--->KEM UNIT BERUNIFORM PERINGKAT KEBANGSAAN *dekat sekolah sendiri..aishhh*---->PERKAMPUNGAN ILMU 5 HARI DEKAT KAMPUNG POKOK SENA aka SEKOLAH SENDIRI LAGI???????

Form 5 dipertanggungjawabkan untuk persiapan Hari Guru dan baju perbarisan .Dan aku rasa nak..........





sebab ...............





Note: Biarkan malam mu diselubungi dengan IKAN KERAPU .:)

Comments

tahniah adik menang. enjoys zaman sekolah puas-puas tau.

D' Followers

D' Chatter

Popular Posts