Posts

Showing posts from August, 2015

Kad Raya Dari Brunei

Image
Assalamualaikum hai,ahh lap peluh *padahal angin daripada kipas sedang menampar nampar lembut muka aku pheww* demam daaa. Doakan semoga Isma Hanim 'aku le tu hehehe' sihat dan dapat menjawab exam trial dengan terbilang gemilang dan cemerlang!Ok back to the topic .Aku nak ucapkan terima kasih untuk Lady Q kerana memilih saya sebagai pemenang . Alhamdulillah.

Sebenarnya this card dah dapat lama,disebabkan aku sibuk dengan persediaan trial so tak dapat nak update awal. Totally excited waktu balik daripada sekolah and dapat tahu ada sampul sampai.Sempat jerit jugak seminit lepas tu sedih sebab Puan Ibu yang rasmi dulu.The funny thing is Puan Ibu cakap "ingatkan marka mana mai hantaq daripada Brunie nuh cehh".Aku gelak je...dalam hati aminkan ,kata-kata seoarang ibukan doa huhu.Sebelum sampul sampai selalu gak check update dari Lady Q melalui twitter.So,i really appreciate it very muchooo..luv it!.

Do follow her on Twitter : @QielRQ
                            Blog     : La…