Posts

Showing posts from November, 2015

Hajat nak hibster tapi lepak 7E

Image
Hi, Assalamualaikum tup tap tup tap ALHAMDULILLAH,dengan restu Allah aku dah habis SPM.Oleh itu,aku akan menumpukan masa untuk blog ni Inshaallah ,sekarang ni blog aku dalam tempoh pembaik pulih (blog aku buruk,cedihnye),sedang mencari identiti gitu.So perancangan lepas SPM kemain kencang umpama ribut angin taufan berkelajuan Giga Mega.Pehh .Tapi sekarang ni rasa macam tak jalan je.Ini serius bukan cobaan ye anak anak.

First AMBIL LESEN
Weh,aku kecut perut do,sebab tahun lepas aku ada la cuba2 naik moto and suddenly the mota turn crazy sebab dia gi panjat pasu,aku ingat kera ja boleh panjat pasu tau and aku dengar macam-macam cerita pahit from kawan-kawan waktu depa mula-mula belajar moto, peh peh peh




Second KERJA
Ok. tak nak cakap

Third aku nak tidur k bye

Last
Allah selaamatkan AZLYN
Allah selamatkan AZLYN
Allah selamatkan AZLYN AZLAN
Allah selamatkan Alynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Love u Azlyn



birthday party dekat 7E,lepak makan maggi ok hibster sangat tau