Tips Menyedapkan Makanan


Assalamualaikum and hai,today tetiba rasa rindu nak contact kawan-kawan lama sekolah rendah yang terlost contact,buka facebook je sekarang.Semua dihujung jari Walla.Sambi menyelam tu kita minum air sekali ok,kalau rasa pahit pahit tu nasib.Tetiba menyelam pulak. -,- Ternampak artikel yang best!

Hari ni aku nak share dengan korang tips-tips meyedapkan masakan,even aku jarang masuk dapur.Sekurang-kurangnya basic tu mau ada tau.

















Sedap ke idok?
Note : u guys should see macam mana aku gigih cari gambar ni dalam file yang banyak gile gambar and jangan tanya kenapa gambar ni senget benget --".Pftt.Selamat Beramal.



Comments

Ichiy Hara said…
No 3 ngn 4 tekalih nuhh huhu btw nice post!!!
Isma Ismail said…
haha Azlyn,ni second time aku edit ,aishh dia nak tebalik pulak -,-
farhan hasanah said…
ceyy dh boleh jadi bini orang dh ni. Pass! haha
Aynal M said…
Terima kasih untuk tips!
Kita balas kunjungan :) terima kasih sudi singgah!!!!

Kita follow balik :)
http://letaknamaterlalumainstream.blogspot.my/
syasandeul said…
menarik dan bergunaaaaaa! arigatooo ;)
Mazni Munawar said…
yg nombor 9 tu selalu tengok kt tv diorang hiris herba pakai pisau
nombor 6 tu wajib bagi setiap muslim, hehe
BELLA LEE said…
aihh nampak semuanya sedap dalam gambaq hg isma XD

D' Followers

D' Chatter

Popular Posts