Halal Buat Anta -,-


Assalamualaikum and hai,guess what? Mat Luthfi dah kawin!!! ok tu je nak bagi tau,ke aku yang paling lambat tau ni  .Emm


Barakallahu laka wabaaroka 'alaika wa jama'a bainakumaa fii khoir.
[Semoga Allah memberkatimu dan meletakkan keberkatan ke atasmu serta menghimpunkan kedua kamu dalam keberkatan]



Note : Saya okey *kau dah kenapa?*



Comments

najwa zahid said…
huhu.terkejut jgk smlm tgok dkt fb. tup2 dah kahwin. huwaaa
farhan hasanah said…
ni post patah seribu ke cemana
Ichiy Hara said…
Moga dirimu juga mendpt jodoh yg baik. Aamiin
Ichiy Hara said…
Moga dirimu juga mendpt jodoh yg baik. Aamiin
Fairuz Aqilah said…
Just knew the good news this morning. Terkejut gila bila masa pulak dia ni kahwin, tau tau je dah kahwin ni! Hihik. Alhamdulillah, dah jodoh dia... ;)
Isma Ismail said…
@najwa zahid :dah sampai seru huhuhu
Isma Ismail said…
@farhan hasanah : ni post yg paling ikhlas dari lubuk hati gua
Isma Ismail said…
@Ichiy Hara : In Shaa ALLAH ameen hg pun sama okey..hehe..nanti wajib mai basuh periuk potong bawang pa semua ok
Isma Ismail said…
@Fairuz Aqilah : awak bila lagi? eh eh eh
Ichiy Hara said…
Pakai katering lah senang ooppss hehe
Tomo said…
selamat pengantin baru :)
Mawar Assufi said…
Taknak sesedih . sebab jodoh dia dah sampai. hehe. doakan je yg terbaikk... hehe
Isma Ismail said…
@Mawar Assufi :tak sedih pun hahahahah
Isma Ismail said…
@Tomo"\: thank you :D #EH Ni dah kenapa?
Aina Akmal said…
hahaha. kurang sorang jejaka impian. lol. gurau. haha,.

D' Followers

D' Chatter

Popular Posts