Part 3 : Pentingnya Faham


Hai,Assalamualaikum ,Penatnya menganggur ni. InshaAllah today aku sambung pentingnya faham part 3.Happy reading ^^  moga bermanfaat ye u olsss


 mesyuarat nak tentang israel ke ni,hehe

 Typical manusia sekarang,main judge je,mana tahu dosa dia yang dulu Allah dah ampunkan,dosa kita?

Sampai bila nak ambil sikap pentingkan diri? Nak tunggu saudara kita yang kesusahan tu meninggal?





Note : Azlyn,alyn lin aku pun rindu nak wasep dgn kau.Hanis,cepatlah balik,kekanda merinduimu T_T


Comments

Farhana Zukri said…
paling suka gambar kedua tu, biarlah orang nak berubah janganlah cepat sangat judge. kita doakan aje la yg terbaik agar dia istiqomah :)
Ichiy Hara said…
Isma aku wasep hg mcm2 sorrylah kalau nnti phone heng huhu :p
Aqilah Azmi said…
huhuhu betul T_T
semua betul kena phm hehehehe
Isma Ismail said…
to Farhana Zukri : Moga bermanfaat.InshaAllah Ameen
Isma Ismail said…
ichiy hara : penat je aku download wasep semata-mata nak tgok hg hantaq apa..keciwanya hati ini T_T
Isma Ismail said…
to Aqilah Azmi : :)

D' Followers

D' Chatter

Popular Posts