5 THINGS I HATE MOST


di tag oleh - Alia Erfani

Rules

Dah baca , hadam wokeyh?

Antara perkara yang aku tidak suka dan benci berkemungkinan bermula dari itu sehingga sepuluh keturunannya ialah

1. Jalam jem- tambah-tambah bila hari tu nak kena ada hal penting,pastu yang kereta belakang hon hon ,hek eleh,macam la kau sorang je tesekat dekat dalam jem ni. Tapi aku ada pergi driving class, cikgu tu kata negara kita ja yang jalan dia sunyi sepi krik krik kalau pergi negara lain,higaq weh dengan bunyi hon .Cikgu kata higaq lagi bagus sebab takdelah orang mengantuk.


2. Typo - hek eleh typo je kot, Kadang-kadang typo ni boleh mengubah sesuatu perkataan sebagai contoh rosak --------> tosal ,apa itu tosal? tosal cavity ke? Hah,kan perkataan yang kita nak express tu jadi tak sampai.


3. loading - habaq mai sikit,sapa suka loading.Nak tunggu iklan kat Youtube pun rasa nak pecah je screen inikan loading.

nak cari idea pun kepala otak nak kena loading,apa boleh buat -,-

4. Mulut tiada insurans - hello ,tolonglah bahasa tu jaga sikit ek,main sodap mulut je keluar. Tampor kang.

5. Lipat baju - hahahahahaha aku tak pastilah aku ni seorang yang cerewet ke pa benda ,bila tengok baju tu lipat macam senget-senget,aku buka than lipat,lagi dia senget,aku buku dan lipat.Padahal aku tengok mak aku lipat sebelah tangan pon boleh tak senget. ARHHH. Mohon cipta mesin lipat baju di masa hadapan or just
gantujng je.

Kalau baju aku banyak ni tak kalut .Erh

Saya tag :  Frhn Hsnh  Hans

Comments

Fairuz Aqilah said…
part lipat kain tu samalah kitaaa... basuh kain sidai kain ok. tapi mai bab melipat. kena ada mood rajin baru dia lipat dengan jayanya. hehehe :)
Salam
loading dan lipat baju , hahha

tapi lipat la juagak
Liyaaa Erf said…
Sama. Tak suka lipat baju. Kalau x perfect rasa geram je. Hahaha
S❤ said…
seriously typoo is sooo annoying tau nak taip bayang tertulis sayangg oh plis laa -.- hahahaha
Diya Hanun said…
Yg lipat baju tu kta sam..seeeppp*
Isma Ismail said…
@Fairuz Aqilah : betulll ,,semua benda kena ikut mood huhu
Isma Ismail said…
@The KehalusanKelembutan : tu laa kena lipat jugakk..sebab baju banyakk..kalau nak gantung semuaa mati lahh nakk
Isma Ismail said…
@Liyaaa Erf : tu laa..kena buat banyak kali sampai pro
Loading memang tak suka. Jenuh kot nak nunggu. Haish ! Huhuhu.
miss fifi said…
sy plg xsuka loading tu...tunggu dan menunggu sgtla memenatkan :D
Kopipeace said…
i dont know yr tagggggggg. gonna write when i get my ILHAM hahahahaha

D' Followers

D' Chatter

Popular Posts