Posts

Showing posts from September, 2016

just biginning

Image
Assalamualaikum and hai, selamat hari raya aidil adha to all of muslim. *terkaku sebentar* kemain loading betul otak aku ni nak memerah setiap perkataan untuk aku type bagi entry kali ni.woahhh mengapa ku bengini. i really have no idea nak type apa.So entry kalini aku tak nak merepek banyak-banyak ,aku nak wish korang yang nak ambil exam BESAR tahun ini .ALL THE BEST!


PT3!SPM!AND YANG DAH MELANGKAH KE ALAM U OR MATRIK ...GOOD LUCK FOR EXAM! YANGFINALTU ,BREAK A LEG!  Here some tips for us.harap bergunalah hikhik :)









note: keep moving. La tahzan

awkward comeback

Hai *awkward* ,cena nak start. Ehem . lama bonar eden tak menaip ni hah *awkward lagi*, actually aku malas gila nak update because nothing untuk aku ceritakan. should i tutup je blog ni? 

ada ka orang yang baca, tolong balas balik hai aku .


jap nak tanya ,korang selalu update video pakai apa? jangan cakap photoshop,eh ke photoshop tu untuk edit gambar je emm