Posts

Showing posts from November, 2016

Today is Azlyn's day!

Image
Assalamualaikum and hai , berhabuk nye blog aku *hanya blogger je yang boleh nampak habuk di blognye POWER bukan? naluri ke 6 mungkin* buka je blog mesti ashik 1 silence reader,sah memang aku sorang je terchangak senyum-senyum baca post sendiri. What? i love myself. Thanks bieber i faham kenapa u suruh to love yourself. Yeah i love myself finally. I can walk alone,eat alone ,speak alone? ok maybe tu sound scary,but sometimes we really need to talk with ourself. Its call MUHASABAH DIRI. Before doing anything,tanya diri .Betul ke apa yang aku buat ni? Allah redha? ibu ayah? family? . 18 tahun hidup takkan orang nak fikir lagi untuk kau yang mana baik yang mana buruk. Aku mengaku dalam umur macam ni, dalam kepala mesti ada terdetik nak cari zauj,zaujah*pasangan hidup kononnya*. Bertenang anak muda,aku disini bukannya seorang penentang anak muda yang berkahwin pada usia yang muda,namun aku menentang akan cinta yang belum tentu ada penghujungnya iaitu pernikahan.Mengapa perlu melakukan per…