Random talk

Hello guys,i dont know to start my blog right now.Actuallly ,just now i just want to give up (you can check it on my twitter @ixsmahan *promote* *promote*.The wifi suddenly became so damn slow .I mean college wifi not mine.Come on,as student wifi is something that so expensive .Right now im just use data from umobile *promoting also* because its cheap .7GB and 2GB data for only 30 ringgit and also you can get unlimited data for social media .*Stop promoting* if you interest,you can check out by yourself ok.

i dont know why i'm using english right now.For the grammar nazi,this post is absolutely not for you.This will be random post,i dont really know the title yet as always.Sebenarnya roommate aku keluar pergi event dan aku di bilik tiada arah tuju.And aku ada satu pantang larang bila aku nak update blog in bracket berkarya .I think.,baru aku perasan ,i never upadate or promote my blog to my roommate in matric and i dont know why( aku malu kot).Aku rasa,aku sangat selective and introvert gila tahap gaban bila dalam kalangan manusia dan kadang-kadang benda tu akan menyusahkan diri aku sendiri.And i know,i have to change!

Random things again that happen to me nowadays, aku balik rumah kononnya nak bersihkan rumah sebab baru lepas banjir. Aku orang Penang,and for the first time jugak rumah aku banjir like takat betis ,satu rumah not just half half gitu.Why thooo aku guna kejap englis kejap melayu.Alyn gonna mad at me hahahaha So broken!Ok sambung,waktu balik tu penat gila ah,sampai pun matahari dah terbenam.Rumah aku bersih plus kemas gila do macam tak banjir kecuali cat dekat dinding terkopek and almari tv aku runtuh.Tv aku selamat ,no worries. Balik pun tak keluar mana-mana ,aku balik khamis ,tiba-tiba buka whatsapp group ko k (kokuriklum) hantar whatsapp kata ada ujian sabtu ni!Memang terpaksa la aku balik,taknak repeat do ko k.Ujian tu menyumbang 30% selain kehadiran bla bla

Aku balik rumah,aku memang akan manjakan diri gegila, i will wear mask,scrub my face ,rambut letak minyak hahahahha sebab bila dekat kolej macam tak sempat je nak buat.(lol alasan alasan). Aku balik rumah pun sebulan sekali emm Dan sekarang kulit aku macam breakout and its super annoying! Aku rasa waktu scrub tu aku tergosot kuat sebab aku geram lel dah la pakai steves yang apricot ,kasar gila kot!And know aku tengah risau.Aku tukar pencuci muka juga,my skin become super dry plus aku belajar dekat perthlis so perth!.Aku mana pakai moisturizer sebab dah habis and malas nak beli. Rip my skin .So aku tengah survey some skincare that affordable and suitable for me.Stay tune i will update nanti ..nanti tu maksudnya emm

Comments

azlyn said…
hye there! i have been looking forward for your next post! finally it's here! thank God everything is all right! Good luck in finding new facial products! can't wait for the next review-post!😍
alyn said…
breakout satu jerawat ja pon bajet serupa dok gurun sahara perlis je pownnnnnnnnn
Mazni Munawar said…
banjir kat penang dah makin surut kan? bertabahlah nk kemas balik rumah tu T__T kesian org2 penang
Kopipeace said…
really looking forward for the next products review post 😁😜
Raydah said…
jmput join sini
http://www.raydahalhabsyi.com/2017/11/comeback-giveaway-by-raydah-alhabsyi.html
Mormor said…
Hee. Sama laa. tak pernah promote dengan orang terdekat. maluuuuu. hehe

http://supergirl-kawaii.blogspot.my/
Aqilah Shahirah said…
jom tambah follower http://mingyusunbaenim.blogspot.my/2017/11/segment-increase-your-followers.html
Julia Tarmidi said…
Salam singgah sini dan follow :)
Hana Chie said…
Hahah Hana tunggu akak update next entry tau! ^^ even ' nanti ' tu tak sure lagi bila kan? heheh nice sharing btw!! ^^

D' Followers

D' Chatter

Popular Posts