Stationary Haul #PKPedition

by - May 15, 2020

aesthetic, drawing, and studying image
Hi, Assalamualaikum, sedar tak sedar kita dah pun masuk ke fasa ke 3 gais, fasa dimana malam lailatulqadar yang merupakan malam yang sama nilainya dengan seribu bulan. Beruntunglah manusia yang dapat beribadat kepada Allah pada malam itu. Dan kini kebanyakkan universiti sudahpun memulakan sesi online learning, tambah-tambah macam aku dah masuk week 12 guys,jenuh la eden nak mengejar segala deadline assignment ,report dan viva.

Dah nama pun kelas online so sebagai student kenala selalu alert dengan tarikh-tarikh penting and kena selalu bukak google classroom,whatsapp dan telegram like 24 jam lah. Lepas tu mesti gatal tangan nak bukak apps yang lain jugak kan๐Ÿ˜… terutamanya shopee,senang je,click sana click sini,pap barang sampai depan pintu rumah. Bahaya betul bila berbelanja tapi kita tak nampak duit mengalir macam air dah ni so azam aku untuk bulan ni. NO MORE ON;INE SHOPPING!

Seperti tajuk post kalini, aku nak share stationary yang aku beli waktu pkp haritu. Tak rancang pun nak beli sebenarnyaa acewwahh tetiba dapat voucher discount rm8 off ,tetiba masuk cart tetiba checkout gituu. Disebabkan aku malas nak ambil gambar satu-satu so aku just ambil gambar dari shopee. So all the picture credit to shopee. Actually all this stationary murah gila ๐Ÿ˜


all the stationary i bought from the same shop๐Ÿ‘† 

sticky notes

random sticker,paper type

pastel highlighter

sticker again๐Ÿ‘€

random things.like for journal๐Ÿ’ like i write a journal in the future hopefully
okay thats all,selamat berpuasa. xoxo





You May Also Like

9 comments

  1. same goes here..banyak sangat deadlines menanti..haish tak terkejar. Goodluck!

    ReplyDelete
  2. Haha ya Allah, faham sangat.. saya rasa duduk rumah lagi banyak duit keluar. asyit2 terbeli barang online. Anyway, good luck for your study.. you do great.. may everything be easier for you :)

    ReplyDelete
  3. lawanya lukisan potongan buah oren tuuuuuuu

    ReplyDelete
  4. I love the journal things too! Need to buy some stuff from that shopee shop haha ๐Ÿ˜…

    ReplyDelete
  5. Lama dah tak spend duit dengan stationery ni.. Hurm..

    ReplyDelete
  6. comel dan cantik stationary semuanya

    ReplyDelete
  7. omg this is heaven !!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  8. seronok betul online shopping ni lagi2 bila dapat diskaun kan? hehe

    ReplyDelete
  9. SELAMAT HARI RAYA!! best entry ini.. done follow u, follow me back.. tq
    http://acuyuhan.blogspot.com/

    ReplyDelete